Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Bochum (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 20 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Bochum (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Bochum is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Adli. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Bochum 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Adli met assist van J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen 1-0
30' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
49' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
63' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor E. Masovic VfL Bochum 1848
66' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Palacios voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel H. Bockhorn voor C. Antwi-Adjei VfL Bochum 1848
70' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel M. Pantovic voor E. Rexhbecaj VfL Bochum 1848
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Hincapie voor D. Sinkgraven Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor N. Amiri Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Ganvoula voor S. Polter VfL Bochum 1848
82' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Novothny voor E. Lowen VfL Bochum 1848
87' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Adli Bayer 04 Leverkusen
91' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor D. T. Soares VfL Bochum 1848
93' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel O. Kossounou voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Bochum
Opstellingen Bayer Leverkusen - Bochum
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bochum zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.