Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (1-1) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 17 september 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (1-1)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door K. Demirbay, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Werder Bremen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk M. Veljkovic die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bayer Leverkusen - Werder Bremen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
26' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor R. Schmid Werder Bremen
57' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Demirbay met assist van O. Kossounou Bayer 04 Leverkusen 1-0
61' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Aranguiz voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
69' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Hlozek voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel Werder Bremen Wissel L. Buchanan voor A. Jung Werder Bremen
70' Wissel Werder Bremen Wissel O. Burke voor C. Gross Werder Bremen
79' Wissel Werder Bremen Wissel N. Rapp voor I. Gruev Werder Bremen
82' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Veljkovic Werder Bremen 1-1
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Azmoun voor C. Hudson-Odoi Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Bakker voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
88' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor A. Pieper Werder Bremen
94' Wissel Werder Bremen Wissel N. Stark voor M. Ducksch Werder Bremen
96' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Tah Bayer 04 Leverkusen
98' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Weiser Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Opstellingen Bayer Leverkusen - Werder Bremen
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.