Nabeschouwing Bayern München - Arminia Bielefeld (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayern München het zaterdag 27 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Arminia Bielefeld (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door L. Sane, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bayern München dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bayern München uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bayern München - Arminia Bielefeld 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor L. Goretzka FC Bayern München
64' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
65' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Lucas FC Bayern München
71' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van T. Muller FC Bayern München 1-0
72' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor L. Sane FC Bayern München
78' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor A. Andrade DSC Arminia Bielefeld
78' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
78' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel E. Fernandes voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
82' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor B. Lasme DSC Arminia Bielefeld
90' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel J. Serra voor A. Schopf DSC Arminia Bielefeld
90' Wissel FC Bayern München Wissel N. Sule voor Lucas FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Arminia Bielefeld
Opstellingen Bayern München - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Bayern München en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Arminia Bielefeld

Bayern München en Arminia Bielefeld treffen elkaar in de 13e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Arminia Bielefeld in de Bundesliga vond plaats op 15 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Arminia Bielefeld slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 8
Winst Arminia Bielefeld 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we Arminia Bielefeld terugvinden op de 17e plaats.