Nabeschouwing Bayern München - Augsburg (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayern München het zaterdag 9 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Augsburg (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Patrick Ittrich geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 82 minuten. R. Lewandowski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Bayern München vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Patrick Ittrich, waardoor Bayern München de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bayern München - Augsburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Oxford FC Augsburg
46' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor S. Gnabry FC Bayern München
56' Wissel FC Augsburg Wissel A. Zeqiri voor R. Vargas FC Augsburg
56' Wissel FC Augsburg Wissel R. Pepi voor F. Niederlechner FC Augsburg
57' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor L. Goretzka FC Bayern München
57' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor O. Richards FC Bayern München
64' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor A. Maier FC Augsburg
64' Wissel FC Augsburg Wissel R. Framberger voor R. Gumny FC Augsburg
65' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor L. Sane FC Bayern München
68' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Nianzou FC Bayern München
78' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor A. Hahn FC Augsburg
80' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Weinzierl FC Augsburg
82' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
91' Wissel FC Bayern München Wissel J. Stanisic voor T. Muller FC Bayern München
92' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor N. Dorsch FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Augsburg
Opstellingen Bayern München - Augsburg
De opstellingen van Bayern München en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Augsburg

Bayern München en Augsburg treffen elkaar in de 29e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Augsburg. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Augsburg slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 16
Winst Augsburg 3
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 1e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 13e plaats.