Nabeschouwing Bayern München - Bayer Leverkusen (4-0) || Bundesliga 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bayern München het vrijdag 30 september 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Bayer Leverkusen (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Sane. FC Bayern München vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Musiala op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee S. Mane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Bayern München in de 84e minuut, nadat T. Muller de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Bayer Leverkusen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van J. Musiala FC Bayern München 1-0
17' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Musiala met assist van T. Muller FC Bayern München 2-0
39' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Mane met assist van J. Musiala FC Bayern München 3-0
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Hincapie voor M. Bakker Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Aranguiz voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
56' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Mané Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding S. Mané FC Bayern München
61' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Azmoun voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
61' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor C. Hudson-Odoi Bayer 04 Leverkusen
65' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor S. Mane FC Bayern München
65' Wissel FC Bayern München Wissel L. Goretzka voor M. Sabitzer FC Bayern München
74' Wissel FC Bayern München Wissel E. M. Choupo-Moting voor L. Sane FC Bayern München
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Hlozek voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel FC Bayern München Wissel R. Gravenberch voor J. Musiala FC Bayern München
81' Wissel FC Bayern München Wissel N. Mazraoui voor D. Upamecano FC Bayern München
84' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller FC Bayern München 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Bayer Leverkusen
Opstellingen Bayern München - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Bayern München en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.