Nabeschouwing Bayern München - Borussia M'gladbach (1-1) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bayern München het zaterdag 27 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Borussia M'gladbach (1-1)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Bayern München en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Thuram, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat FC Bayern München het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk L. Sane die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bayern München - Borussia M'gladbach 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Mané Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Mané FC Bayern München
37' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
43' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram met assist van C. Kramer Borussia Mönchengladbach 0-1
52' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
63' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
64' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Sabitzer FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor S. Mane FC Bayern München
68' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor M. Sabitzer FC Bayern München
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Friedrich voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
80' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Sane FC Bayern München
81' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Nagelsmann FC Bayern München
83' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van J. Musiala FC Bayern München 1-1
85' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
85' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Jantschke voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
85' Wissel FC Bayern München Wissel M. de Ligt voor L. Sane FC Bayern München
95' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
95' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Pavard FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Borussia M'gladbach
Opstellingen Bayern München - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Bayern München en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.