Nabeschouwing Bayern München - Freiburg (2-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayern München het zaterdag 6 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Freiburg (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door L. Goretzka, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist SC Freiburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Haberer. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want SC Freiburg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Bayern München dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern München - Freiburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van T. Muller FC Bayern München 1-0
59' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
66' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor K. Coman FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor T. Muller FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel C. Tolisso voor L. Goretzka FC Bayern München
73' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor M. Eggestein SC Freiburg
75' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van L. Sane FC Bayern München 2-0
80' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor M. Gulde SC Freiburg
80' Wissel SC Freiburg Wissel K. Sildillia voor L. Kubler SC Freiburg
84' Wissel FC Bayern München Wissel T. Nianzou voor L. Hernandez FC Bayern München
84' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor L. Sane FC Bayern München
93' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Haberer SC Freiburg 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Freiburg
Opstellingen Bayern München - Freiburg
De opstellingen van Bayern München en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Dino Toppmöller
Formatie 3-4-3
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Bayern München - Freiburg

Bayern München en Freiburg treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 15 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Freiburg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 16
Winst Freiburg 1
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 1e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 3e plaats.