Nabeschouwing Bochum - Bayer Leverkusen (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bochum het zondag 10 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Bayer Leverkusen (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Bochum en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Bayer 04 Leverkusen kreeg in de 65e minuut een strafschop toegekend, die door M. Diaby werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Bochum en Bayer Leverkusen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Bayer Leverkusen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Felix Zwayer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bochum - Bayer Leverkusen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Bakker voor J. Tah Bayer 04 Leverkusen
63' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel G. Holtmann voor M. Pantovic VfL Bochum 1848
63' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel E. Lowen voor E. Rexhbecaj VfL Bochum 1848
65' Penalty gemist Bayer 04 Leverkusen Penalty gemist M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
66' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor Paulinho Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Palacios voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Sinkgraven voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Zoller voor S. Polter VfL Bochum 1848
81' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel D. Blum voor T. Asano VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Bayer Leverkusen
Opstellingen Bochum - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Bochum en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Thomas Reis
Voorbeschouwing Bochum - Bayer Leverkusen

Bochum en Bayer Leverkusen treffen elkaar in de 29e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bochum en Bayer Leverkusen in de Bundesliga vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bochum te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bochum. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bochum 2
Winst Bayer Leverkusen 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bochum op een 12e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen terugvinden op de 3e plaats.