Nabeschouwing Bochum - Borussia M'gladbach (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 20:30 uur



In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bochum het vrijdag 18 maart 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Borussia M'gladbach (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Bochum en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door A. Pléa, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Embolo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 0-0 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Bochum - Borussia M'gladbach
LIVE Bochum - Borussia M'gladbach 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor K. Koné Borussia Mönchengladbach
29' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor E. Mašović VfL Bochum 1848
32' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor A. Bella-Kotchap VfL Bochum 1848
55' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van L. Netz Borussia Mönchengladbach 0-1
61' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo met assist van S. Lainer Borussia Mönchengladbach 0-2
68' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Osterhage voor E. Löwen VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Borussia M'gladbach
Opstellingen Bochum - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Bochum en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Thomas Reis
Wissels Bochum
# Speler Pos.
21 Michael Esser K
5 Saulo Decarli V
3 Danilo Teodoro Soares V
6 Patrick Osterhage M
10 Takuma Asano M
28 Luis Hartwig A
32 Tarsis Bonga A
Formatie 3-4-2-1
Coach Adolf Hütter
Basiselftal Borussia M'gladbach
# Speler Pos.
1 Yann Sommer K
18 Stefan Lainer V
28 Matthias Ginter V
25 Ramy Bensebaini V
15 Louis Jordan Beyer V
20 Luca Netz V
32 Florian Neuhaus M
17 Kouadio Manu Kone M
14 Alassane Pléa A
36 Breel-Donald Embolo A
10 Marcus Thuram A
Wissels Borussia M'gladbach
# Speler Pos.
21 Tobias Sippel K
29 Joseph Scally V
24 Tony Jantschke V
43 Tom Gaal V
22 László Bénes M
6 Christoph Kramer M
13 Lars Stindl M
37 Keanan Bennetts A
34 Connor Noß A
Voorbeschouwing Bochum - Borussia M'gladbach

Bochum en Borussia M'gladbach treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benjamin Cortus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bochum en Borussia M'gladbach in de Bundesliga vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia M'gladbach. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Bochum favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Borussia M'gladbach slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bochum 4
Winst Borussia M'gladbach 1
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bochum op een 11e positie staat, terwijl we Borussia M'gladbach terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bochum - Borussia M'gladbach Opstelling Bochum Opstelling Borussia M'gladbach Live Bochum - Borussia M'gladbach Live Bochum - Borussia M'gladbach kijken Bochum - Borussia M'gladbach kijken Live Bochum - Borussia M'gladbach stream Bochum - Borussia M'gladbach Fox Sports Nabeschouwing Bochum - Borussia M'gladbach Uitslag Bochum - Borussia M'gladbach Statistieken Bochum - Borussia M'gladbach Bundesliga 2021/2022 Bochum - Borussia M'gladbach wedden Bochum - Borussia M'gladbach gokken Bochum - Borussia M'gladbach Unibet