Nabeschouwing Bochum - Hertha BSC (1-3) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bochum het zondag 12 september 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Hertha BSC (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Bochum en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Serdar, waarmee Hertha BSC met 0-1 de leiding nam. Hertha BSC vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Serdar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist VfL Bochum 1848 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Zoller.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Hertha BSC vergroot nadat M. Maolida de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hertha BSC.

LIVE Bochum - Hertha BSC 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Hertha BSC Wissel D. Zeefuik voor L. Klunter Hertha BSC
37' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt S. Serdar met assist van V. Darida Hertha BSC 0-1
43' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt S. Serdar Hertha BSC 0-2
46' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstadt voor J. Torunarigha Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel L. Gechter voor D. Jastrzembski Hertha BSC
47' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor L. Tousart Hertha BSC
54' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Mittelstadt Hertha BSC
57' Wissel Hertha BSC Wissel M. Maolida voor M. Richter Hertha BSC
59' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt S. Zoller VfL Bochum 1848 1-2
63' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel R. Tesche voor A. Losilla VfL Bochum 1848
73' Wissel Hertha BSC Wissel K. Boateng voor I. Belfodil Hertha BSC
75' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Zeefuik Hertha BSC
78' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Maolida met assist van V. Darida Hertha BSC 1-3
82' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Decarli voor A. Bella-Kotchap VfL Bochum 1848
82' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel H. Bockhorn voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
82' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel C. Antwi-Adjei voor G. Holtmann VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Hertha BSC
Opstellingen Bochum - Hertha BSC
De opstellingen van Bochum en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bochum - Hertha BSC

Bochum en Hertha BSC treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schröder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bochum en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 30 januari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Hertha BSC favoriet. 4 keer wist de ploeg van Bochum te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bochum. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bochum 1
Winst Hertha BSC 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bochum op een 11e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 18e plaats.