Nabeschouwing Bochum - Hoffenheim (2-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bochum het zaterdag 6 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Hoffenheim (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bochum en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bochum. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Novothny, waarmee VfL Bochum 1848 met 1-0 de leiding nam. VfL Bochum 1848 kreeg via M. Riemann in de 76e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Frank Willenborg de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep VfL Bochum 1848 via een goal van M. Pantovic in de 97e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bochum.

LIVE Bochum - Hoffenheim 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Posch TSG Hoffenheim
38' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
39' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel G. Holtmann voor D. Blum VfL Bochum 1848
53' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
60' Wissel TSG Hoffenheim Wissel D. Raum voor R. Skov TSG Hoffenheim
60' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
64' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Novothny voor S. Polter VfL Bochum 1848
64' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel M. Pantovic voor E. Rexhbecaj VfL Bochum 1848
64' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Richards voor S. Posch TSG Hoffenheim
66' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt S. Novothny met assist van M. Pantovic VfL Bochum 1848 1-0
73' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
75' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor A. Kramaric TSG Hoffenheim
76' Penalty gemist VfL Bochum 1848 Penalty gemist M. Riemann VfL Bochum 1848
77' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel C. Gamboa voor K. Stafylidis VfL Bochum 1848
78' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Rudy TSG Hoffenheim
79' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Dabbur voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
97' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt M. Pantovic met assist van G. Holtmann VfL Bochum 1848 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Hoffenheim
Opstellingen Bochum - Hoffenheim
De opstellingen van Bochum en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Sebastian Hoeneß
Voorbeschouwing Bochum - Hoffenheim

Bochum en Hoffenheim treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bochum en Hoffenheim in de Bundesliga vond plaats op 13 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bochum. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bochum als Hoffenheim wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Bochum 2
Winst Hoffenheim 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bochum op een 14e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 10e plaats.