Nabeschouwing Bochum - Union Berlin (2-1) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Bochum het zondag 23 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Union Berlin (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Bochum en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bochum. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door P. Hofmann, waarmee VfL Bochum 1848 met 1-0 de leiding nam. In de 71e minuut was het VfL Bochum 1848 dat via T. Skarke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Deniz Aytekin. T. Oermann dacht na 87 minuten te scoren voor FC Union Berlin, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Bochum.

LIVE Bochum - Union Berlin 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor I. Ordets VfL Bochum 1848
20' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Pantović voor J. Haberer FC Union Berlin
35' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor P. Jaeckel FC Union Berlin
43' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt P. Hofmann met assist van P. Förster VfL Bochum 1848 1-0
62' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor J. Siebatcheu FC Union Berlin
62' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor N. Gießelmann FC Union Berlin
62' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Leweling voor S. Becker FC Union Berlin
65' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Ganvoula voor P. Hofmann VfL Bochum 1848
65' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel G. Holtmann voor J. Osei-Tutu VfL Bochum 1848
70' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor J. Ryerson FC Union Berlin
71' Wissel FC Union Berlin Wissel G. Holtmann voor C. Antwi-Adjei FC Union Berlin 2-0
71' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt T. Skarke met assist van C. Trimmel VfL Bochum 1848
78' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor T. Skarke FC Union Berlin
78' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel M. Pantović voor VfL Bochum 1848
79' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel K. Stafylidis voor P. Förster VfL Bochum 1848
79' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel P. Osterhage voor C. Antwi-Adjei VfL Bochum 1848
87' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt T. Oermann met assist van C. Gamboa FC Union Berlin
93' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt M. Pantović FC Union Berlin 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Union Berlin
Opstellingen Bochum - Union Berlin
De opstellingen van Bochum en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.