Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Augsburg (3-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 12 februari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Augsburg (3-2)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 3-2 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door K. Kone, waarmee Borussia Mönchengladbach met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hofmann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist FC Augsburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Iago.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Borussia Mönchengladbach vergroot nadat R. Bensebaini de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Augsburg dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Finnbogason de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Welz bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Augsburg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
30' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt K. Kone met assist van A. Plea Borussia Mönchengladbach 1-0
46' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt J. Hofmann met assist van R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach 2-0
55' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Iago met assist van R. Vargas FC Augsburg 2-1
59' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Iago FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel M. Pedersen voor J. Moravek FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel R. Pepi voor F. Niederlechner FC Augsburg
67' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt R. Bensebaini met assist van F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach 3-1
68' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor R. Vargas FC Augsburg
68' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor M. Gregoritsch FC Augsburg
78' Wissel FC Augsburg Wissel A. Zeqiri voor A. Hahn FC Augsburg
80' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Thuram voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
84' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
85' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
85' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Netz voor R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach
85' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel C. Kramer voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
90' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor N. Dorsch FC Augsburg
91' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Scally voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
93' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt A. Finnbogason met assist van Iago FC Augsburg 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Augsburg
Opstellingen Borussia M'gladbach - Augsburg
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.