Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Bayern München (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Borussia M'gladbach het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Bayern München (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Borussia M'gladbach en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Plea, waarmee Borussia Mönchengladbach met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Lewandowski, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Borussia M'gladbach - Bayern München 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Plea met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 1-0
42' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-1
57' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
64' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
64' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Thuram voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
72' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel K. Bennetts voor H. Wolf Borussia Mönchengladbach
75' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor L. Sane FC Bayern München
75' Wissel FC Bayern München Wissel J. Musiala voor S. Gnabry FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor J. Stanisic FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel M. Choupo-Moting voor T. Muller FC Bayern München
86' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor A. Hutter Borussia Mönchengladbach
90' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
91' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Bayern München
Opstellingen Borussia M'gladbach - Bayern München
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.