Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Mainz 05 (0-1) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Borussia M'gladbach het zondag 4 september 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Mainz 05 (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Itakura in de 53e minuut, waardoor Borussia Mönchengladbach met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het A. Martin die FSV Mainz 05 op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Mainz 05 uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Borussia M'gladbach - Mainz 05 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
39' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor L. Barreiro FSV Mainz 05
42' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Lee Jae-Sung FSV Mainz 05
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Friedrich voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
52' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Stindl voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
53' Rode kaart Borussia Mönchengladbach Rode kaart voor K. Itakura Borussia Mönchengladbach
55' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt A. Martin FSV Mainz 05 0-1
58' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Fulgini voor L. Barreiro FSV Mainz 05
58' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Stach voor Lee Jae-Sung FSV Mainz 05
76' Wissel FSV Mainz 05 Wissel D. Burgzorg voor J. Burkardt FSV Mainz 05
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel E. Fernandes voor M. Leitsch FSV Mainz 05
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel S. Mustapha voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel N. N. Minpole voor J. Scally Borussia Mönchengladbach
87' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Weigl voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
88' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Kohr FSV Mainz 05
95' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor R. Zentner FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Mainz 05
Opstellingen Borussia M'gladbach - Mainz 05
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.