Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Freiburg (1-2) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Eintracht Frankfurt het zondag 10 april 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Freiburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door V. Grifo, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. Eintracht Frankfurt kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Kostic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette N. Petersen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Freiburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Freiburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eintracht Frankfurt - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Grifo met assist van R. Sallai SC Freiburg 0-1
31' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel K. Jakic voor D. Sow Eintracht Frankfurt
49' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor E. Demirovic SC Freiburg
49' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
54' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt F. Kostic met assist van J. Hauge Eintracht Frankfurt 1-1
61' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schlotterbeck voor L. Holer SC Freiburg
61' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor R. Sallai SC Freiburg
61' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor E. Demirovic SC Freiburg
63' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Paciencia voor R. Borre Eintracht Frankfurt
69' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van C. Gunter SC Freiburg 1-2
76' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Hrustic voor A. Knauff Eintracht Frankfurt
76' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kamada voor S. Rode Eintracht Frankfurt
82' Wissel SC Freiburg Wissel J. Schmid voor L. Kubler SC Freiburg
83' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor P. Lienhart SC Freiburg
86' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Kamada Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel D. Kamada Eintracht Frankfurt
88' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor V. Grifo SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Freiburg
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Freiburg
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.