Nabeschouwing Freiburg - Hertha BSC (3-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 26 februari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Hertha BSC (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 3-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. V. Grifo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SC Freiburg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. SC Freiburg vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Schade op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Holer van SC Freiburg die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sven Jablonski, waardoor Freiburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - Hertha BSC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty SC Freiburg Penalty V. Grifo SC Freiburg 1-0
21' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
24' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Jovetic Hertha BSC
64' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor R. Sallai SC Freiburg
64' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor N. Petersen SC Freiburg
70' Wissel Hertha BSC Wissel C. Rocker voor L. Gechter Hertha BSC
70' Wissel Hertha BSC Wissel Lee Dong-Jun voor V. Darida Hertha BSC
74' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor F. Bjorkan Hertha BSC
78' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor I. Belfodil Hertha BSC
78' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ekkelenkamp voor M. Richter Hertha BSC
82' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor V. Grifo SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
83' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt K. Schade met assist van E. Demirovic SC Freiburg 2-0
86' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Holer SC Freiburg 3-0
89' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schlotterbeck voor P. Lienhart SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Hertha BSC
Opstellingen Freiburg - Hertha BSC
De opstellingen van Freiburg en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Christian Streich
Coach Tayfun Korkut
Voorbeschouwing Freiburg - Hertha BSC

Freiburg en Hertha BSC treffen elkaar in de 24e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Freiburg favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Hertha BSC slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Freiburg 8
Winst Hertha BSC 4
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 6e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 15e plaats.