Nabeschouwing Freiburg - Köln (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 11 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Köln (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Freiburg en Köln geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Modeste, waarmee FC Köln met 0-1 de leiding nam. In de 74e minuut kreeg F. Kainz van FC Köln voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Köln de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een eigen doelpunt van R. Czichos zorgde ervoor dat SC Freiburg in de 89e minuut op 1-1 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Freiburg - Köln 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van B. Schmitz FC Köln 0-1
46' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor M. Eggestein SC Freiburg
51' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor F. Kainz FC Köln
62' Wissel FC Köln Wissel E. Skhiri voor M. Uth FC Köln
69' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor A. Modeste FC Köln
69' Wissel FC Köln Wissel O. Duda voor A. Modeste FC Köln
69' Wissel FC Köln Wissel T. Lemperle voor S. Ozcan FC Köln
72' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
72' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor R. Sallai SC Freiburg
74' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Schade SC Freiburg
74' Tweede gele kaart FC Köln Tweede gele kaart voor F. Kainz FC Köln
82' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor L. Holer SC Freiburg
82' Wissel FC Köln Wissel T. Ostrak voor D. Ljubicic FC Köln
82' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor S. Andersson FC Köln
87' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor L. Kubler SC Freiburg
89' Eigen doelpunt SC Freiburg Eigen doelpunt R. Czichos SC Freiburg 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Köln
Opstellingen Freiburg - Köln
De opstellingen van Freiburg en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Köln zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Coach Christian Streich
Formatie 4-1-3-2
Coach Steffen Baumgart
Voorbeschouwing Freiburg - Köln

Freiburg en Köln treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Köln in de Bundesliga vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Freiburg favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Köln slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Freiburg 9
Winst Köln 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 4e positie staat, terwijl we Köln terugvinden op de 6e plaats.