Nabeschouwing Greuther Fürth - Bochum (0-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Greuther Fürth het zaterdag 16 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ronhof Thomas Sommer in Fürth.

Via de Greuther Fürth - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greuther Fürth - Bochum (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Greuther Fürth en Bochum is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bochum. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door A. Losilla, waarmee VfL Bochum 1848 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bastian Dankert, waardoor Bochum de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Greuther Fürth - Bochum 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greuther Fürth - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor P. Seguin SpVgg Greuther Fürth
54' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor M. Riemann VfL Bochum 1848
60' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor A. Losilla VfL Bochum 1848
62' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel T. Asano voor M. Pantovic VfL Bochum 1848
62' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel D. Blum voor G. Holtmann VfL Bochum 1848
65' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor E. Masovic VfL Bochum 1848
67' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor C. Itten SpVgg Greuther Fürth
67' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Green voor J. Dudziak SpVgg Greuther Fürth
72' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel D. Abiama voor C. Itten SpVgg Greuther Fürth
72' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Leweling voor T. Tillman SpVgg Greuther Fürth
75' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor V. Lampropoulos VfL Bochum 1848
80' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt A. Losilla met assist van E. Lowen VfL Bochum 1848 0-1
83' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel G. Itter voor J. Willems SpVgg Greuther Fürth
88' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel K. Stafylidis voor E. Lowen VfL Bochum 1848
93' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel S. Novothny voor S. Polter VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Greuther Fürth - Bochum
Opstellingen Greuther Fürth - Bochum
De opstellingen van Greuther Fürth en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Greuther Fürth gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bochum zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.