Nabeschouwing Hertha BSC - Freiburg (1-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hertha BSC het zaterdag 2 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Freiburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Patrick Ittrich geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door P. Lienhart, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. Hertha BSC kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Piatek, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette N. Petersen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Freiburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Patrick Ittrich, waardoor Freiburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hertha BSC - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt P. Lienhart met assist van C. Gunter SC Freiburg 0-1
29' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor K. Boateng Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel K. Piatek voor M. Dardai Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel P. Pekarik voor D. Selke Hertha BSC
58' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ekkelenkamp voor M. Richter Hertha BSC
58' Wissel Hertha BSC Wissel D. Jastrzembski voor K. Boateng Hertha BSC
62' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor M. Eggestein SC Freiburg
64' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstadt voor S. Jovetic Hertha BSC
69' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Serdar Hertha BSC
70' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt K. Piatek met assist van M. Mittelstadt Hertha BSC 1-1
76' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor V. Grifo SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor L. Holer SC Freiburg
78' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen SC Freiburg 1-2
84' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor L. Kubler SC Freiburg
94' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Jastrzembski Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Freiburg
Opstellingen Hertha BSC - Freiburg
De opstellingen van Hertha BSC en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Hertha BSC - Freiburg

Hertha BSC en Freiburg treffen elkaar in de 7e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 6 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 7 keer wist de ploeg van Hertha BSC te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hertha BSC. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 4
Winst Freiburg 7
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 12e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 5e plaats.