Nabeschouwing Hertha BSC - Freiburg (2-2) || Bundesliga 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Hertha BSC het zondag 9 oktober 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Freiburg (2-2)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Hertha BSC en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Kyereh, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Lukebakio in de 34e minuut zorgde er even later voor dat Hertha BSC weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 61e minuut zette S. Serdar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hertha BSC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Schade de 2-2 maakte voor SC Freiburg. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hertha BSC - Freiburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt D. Kyereh met assist van R. Doan SC Freiburg 0-1
34' Penalty Hertha BSC Penalty D. Lukebakio Hertha BSC 1-1
43' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor A. Rogel Hertha BSC
49' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor J. Kenny Hertha BSC
58' Wissel Hertha BSC Wissel M. Richter voor C. Ejuke Hertha BSC
61' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt S. Serdar met assist van M. Richter Hertha BSC 2-1
70' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor M. Gregoritsch SC Freiburg
70' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor V. Grifo SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor D. Kyereh SC Freiburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor M. Eggestein SC Freiburg
78' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor S. Jovetic Hertha BSC
78' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt K. Schade met assist van Y. Keitel SC Freiburg 2-2
83' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor R. Doan SC Freiburg
84' Wissel Hertha BSC Wissel K. Boateng voor S. Serdar Hertha BSC
86' Wissel SC Freiburg Wissel L. Holer voor R. Doan SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Freiburg
Opstellingen Hertha BSC - Freiburg
De opstellingen van Hertha BSC en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Sandro Schwarz
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Hertha BSC - Freiburg

Hertha BSC en Freiburg treffen elkaar in de e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schröder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 9 keer wist de ploeg van Hertha BSC te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hertha BSC. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.