Nabeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg (1-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hertha BSC het zaterdag 21 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. D. Lukebakio maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hertha BSC vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. VfL Wolfsburg kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Baku, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette L. Nmecha zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VfL Wolfsburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck, waardoor Wolfsburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hertha BSC - Wolfsburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor K. Boateng Hertha BSC
31' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
43' Wissel Hertha BSC Wissel S. Jovetic voor K. Boateng Hertha BSC
60' Penalty Hertha BSC Penalty D. Lukebakio Hertha BSC 1-0
67' Wissel Hertha BSC Wissel M. Richter voor J. Dilrosun Hertha BSC
70' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor R. Steffen VfL Wolfsburg
70' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Nmecha voor M. Philipp VfL Wolfsburg
73' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
74' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Baku met assist van X. Schlager VfL Wolfsburg 1-1
84' Wissel Hertha BSC Wissel J. Torunarigha voor D. Boyata Hertha BSC
84' Wissel Hertha BSC Wissel D. Zeefuik voor S. Serdar Hertha BSC
85' Wissel Hertha BSC Wissel L. Tousart voor D. Selke Hertha BSC
88' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt L. Nmecha met assist van J. Brekalo VfL Wolfsburg 1-2
89' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
90' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Guilavogui voor X. Schlager VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Wolfsburg
Opstellingen Hertha BSC - Wolfsburg
De opstellingen van Hertha BSC en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mark van Bommel
Voorbeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg

Hertha BSC en Wolfsburg treffen elkaar in de 2e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthias Jöllenbeck en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hertha BSC als Wolfsburg wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 10 keer in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 9
Winst Wolfsburg 9
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 15e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 6e plaats.