Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (3-4) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hoffenheim het zaterdag 30 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (3-4)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 3-4 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. Sallai, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. TSG Hoffenheim kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Kramaric, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette A. Stiller zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TSG Hoffenheim de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Gunter de 2-2 maakte voor SC Freiburg. SC Freiburg leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van L. Holer: 2-3. In de 73e minuut was het Jeong Woo-Yeong van SC Freiburg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens TSG Hoffenheim mocht S. Rudy in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Fritz en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Freiburg.

LIVE Hoffenheim - Freiburg 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt R. Sallai met assist van L. Holer SC Freiburg 0-1
32' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramaric met assist van D. Raum TSG Hoffenheim 1-1
45' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
46' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor M. Gulde SC Freiburg
49' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Stiller met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 2-1
50' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt C. Gunter met assist van V. Grifo SC Freiburg 2-2
65' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor M. Dabbur TSG Hoffenheim
65' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Rudy voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
70' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Holer met assist van C. Gunter SC Freiburg 2-3
71' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor R. Sallai SC Freiburg
71' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor L. Holer SC Freiburg
72' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Skov voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
73' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Jeong Woo-Yeong met assist van N. Schlotterbeck SC Freiburg 2-4
84' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt S. Rudy met assist van D. Raum TSG Hoffenheim 3-4
88' Wissel SC Freiburg Wissel J. Schmid voor V. Grifo SC Freiburg
89' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. N. Kasim voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
89' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Bruun Larsen voor P. Kaderabek TSG Hoffenheim
94' Wissel SC Freiburg Wissel K. Sildillia voor L. Kubler SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Freiburg
Opstellingen Hoffenheim - Freiburg
De opstellingen van Hoffenheim en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.