Nabeschouwing Hoffenheim - Hertha BSC (2-0) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 29 oktober 2021 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hoffenheim het vrijdag 29 oktober 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC.

Via de Hoffenheim - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Hertha BSC (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Kramaric, waarmee TSG Hoffenheim met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Rudy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut moest Hertha BSC verder met een man minder nadat D. Boyata een rode kaart had gekregen. Het lukte Hoffenheim in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Hertha BSC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramaric TSG Hoffenheim 1-0
36' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt S. Rudy TSG Hoffenheim 2-0
46' Wissel Hertha BSC Wissel M. Maolida voor V. Darida Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel S. Jovetic voor D. Zeefuik Hertha BSC
61' Wissel Hertha BSC Wissel I. Belfodil voor K. Piatek Hertha BSC
66' Wissel TSG Hoffenheim Wissel G. Rutter voor I. Bebou TSG Hoffenheim
66' Wissel TSG Hoffenheim Wissel D. Samassekou voor S. Rudy TSG Hoffenheim
66' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
69' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ekkelenkamp voor M. Richter Hertha BSC
75' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
75' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Ascacibar Hertha BSC
76' Rode kaart Hertha BSC Rode kaart voor D. Boyata Hertha BSC
77' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Baumgartner voor A. Stiller TSG Hoffenheim
77' Wissel Hertha BSC Wissel L. Tousart voor M. Maolida Hertha BSC
84' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Bruun Larsen voor A. Kramaric TSG Hoffenheim
84' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Richards voor D. Geiger TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Hertha BSC
Opstellingen Hoffenheim - Hertha BSC
De opstellingen van Hoffenheim en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.