Nabeschouwing Köln - Bayer Leverkusen (2-2) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zondag 24 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Bayer Leverkusen (2-2)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Köln en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door P. Schick, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Bellarabi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist FC Köln de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Modeste.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Modeste de 2-2 maakte voor FC Köln. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Köln - Bayer Leverkusen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 0-1
17' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen 0-2
36' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Uth FC Köln
36' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
43' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Bakker voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
63' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van J. Hector FC Köln 1-2
65' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Tapsoba voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Palacios voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor O. Duda FC Köln
79' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor B. Schmitz FC Köln
79' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor F. Kainz FC Köln
82' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van S. Andersson FC Köln 2-2
86' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
89' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor R. Andrich Bayer 04 Leverkusen
92' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor M. Uth FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Bayer Leverkusen
Opstellingen Köln - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Köln en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.