Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach (4-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zaterdag 27 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach (4-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 4-1 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door D. Ljubicic, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hofmann, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette M. Uth zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Köln de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor FC Köln vergroot nadat O. Duda de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist S. Andersson namens FC Köln de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Schröder bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Köln.

LIVE Köln - Borussia M'gladbach 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor J. Hector FC Köln
55' Doelpunt FC Köln Doelpunt D. Ljubicic met assist van B. Schmitz FC Köln 1-0
60' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Y. Sommer Borussia Mönchengladbach
60' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor O. Duda FC Köln
64' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Thuram voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Neuhaus voor K. Kone Borussia Mönchengladbach
70' Wissel FC Köln Wissel M. Uth voor F. Kainz FC Köln
70' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor A. Modeste FC Köln
74' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt J. Hofmann met assist van P. Herrmann Borussia Mönchengladbach 1-1
77' Doelpunt FC Köln Doelpunt M. Uth FC Köln 2-1
78' Doelpunt FC Köln Doelpunt O. Duda FC Köln 3-1
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Netz voor J. Scally Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel S. Lainer voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
82' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor D. Ljubicic FC Köln
82' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor O. Duda FC Köln
88' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Pléa Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Pléa Borussia Mönchengladbach
90' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
93' Doelpunt FC Köln Doelpunt S. Andersson met assist van L. Schaub FC Köln 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Borussia M'gladbach
Opstellingen Köln - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Köln en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.