Nabeschouwing Köln - Union Berlin (2-2) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zondag 7 november 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Union Berlin (2-2)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Köln en Union Berlin geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Modeste, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. FC Union Berlin kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Ryerson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette G. Promel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Union Berlin de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Köln nadat A. Modeste in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Köln - Union Berlin 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste FC Köln 1-0
9' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt J. Ryerson met assist van N. Giesselmann FC Union Berlin 1-1
16' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor T. Baumgartl FC Union Berlin
17' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor A. Modeste FC Köln
18' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor A. Luthe FC Union Berlin
46' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt G. Promel met assist van G. Haraguchi FC Union Berlin 1-2
54' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor O. Duda FC Köln
65' Wissel FC Köln Wissel L. Kilian voor T. Hubers FC Köln
65' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor O. Duda FC Köln
72' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Voglsammer voor S. Becker FC Union Berlin
77' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor M. Uth FC Köln
84' Wissel FC Union Berlin Wissel L. Oztunali voor G. Haraguchi FC Union Berlin
84' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor T. Awoniyi FC Union Berlin
86' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van F. Kainz FC Köln 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Union Berlin
Opstellingen Köln - Union Berlin
De opstellingen van Köln en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.