Nabeschouwing Union Berlin - Borussia M'gladbach (2-1) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Union Berlin het zondag 29 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Borussia M'gladbach (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 2-1 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door N. Giesselmann, waarmee FC Union Berlin met 1-0 de leiding nam. FC Union Berlin vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Awoniyi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Borussia Mönchengladbach de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Hofmann. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Borussia Mönchengladbach kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Union Berlin dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Berlin - Borussia M'gladbach 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt N. Giesselmann met assist van G. Haraguchi FC Union Berlin 1-0
41' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt T. Awoniyi met assist van M. Kruse FC Union Berlin 2-0
45' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor G. Haraguchi FC Union Berlin
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor H. Wolf Borussia Mönchengladbach
52' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Trimmel FC Union Berlin
61' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor G. Haraguchi FC Union Berlin
71' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel K. Bennetts voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
73' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor T. Awoniyi FC Union Berlin
82' Wissel FC Union Berlin Wissel C. Teuchert voor L. Oztunali FC Union Berlin
82' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Griesbeck voor R. Khedira FC Union Berlin
82' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Voglsammer voor M. Kruse FC Union Berlin
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
91' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Borussia M'gladbach
Opstellingen Union Berlin - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Union Berlin en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.