Nabeschouwing Werder Bremen - Hertha BSC (1-0) || Bundesliga 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Werder Bremen het vrijdag 28 oktober 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC.

Via de Werder Bremen - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Hertha BSC (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Tobias Reichel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door N. Fullkrug, waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Reichel, waardoor Werder Bremen de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Werder Bremen - Hertha BSC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor W. Kanga Hertha BSC
32' Wissel Hertha BSC Wissel J. Boetius voor S. Jovetic Hertha BSC
44' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Lukebakio Hertha BSC
55' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Weiser Werder Bremen
58' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Serdar Hertha BSC
60' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Stark Werder Bremen
63' Wissel Werder Bremen Wissel C. Gross voor L. Bittencourt Werder Bremen
72' Wissel Hertha BSC Wissel C. Ejuke voor M. Richter Hertha BSC
72' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor W. Kanga Hertha BSC
72' Wissel Hertha BSC Wissel I. Sunjic voor S. Serdar Hertha BSC
83' Wissel Werder Bremen Wissel J. Stage voor I. Gruev Werder Bremen
83' Wissel Werder Bremen Wissel F. Agu voor M. Weiser Werder Bremen
84' Wissel Hertha BSC Wissel D. Scherhant voor D. Lukebakio Hertha BSC
85' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van A. Jung Werder Bremen 1-0
92' Wissel Werder Bremen Wissel O. Burke voor M. Ducksch Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Hertha BSC
Opstellingen Werder Bremen - Hertha BSC
De opstellingen van Werder Bremen en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Werder Bremen - Hertha BSC

Werder Bremen en Hertha BSC treffen elkaar in de 12e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Reichel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 23 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Hertha BSC slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Werder Bremen 15
Winst Hertha BSC 5
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 11e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 13e plaats.