Nabeschouwing Werder Bremen - Schalke 04 (2-1) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Werder Bremen het zaterdag 5 november 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04.

Via de Werder Bremen - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Schalke 04 (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 2-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door N. Fullkrug, waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. Werder Bremen vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ducksch op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Schalke 04 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Drexler. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Schalke 04 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Werder Bremen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Werder Bremen - Schalke 04 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Král Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Král Schalke 04
30' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van M. Weiser Werder Bremen 1-0
43' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Terodde Schalke 04
56' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
60' Wissel Werder Bremen Wissel O. Burke voor N. Fullkrug Werder Bremen
64' Wissel Schalke 04 Wissel J. Larsson voor M. Bulter Schalke 04
67' Wissel Werder Bremen Wissel C. Gross voor I. Gruev Werder Bremen
68' Wissel Werder Bremen Wissel A. Jung voor M. Friedl Werder Bremen
69' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor L. Bittencourt Werder Bremen
76' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Ducksch met assist van M. Weiser Werder Bremen 2-0
76' Wissel Werder Bremen Wissel J. Stage voor L. Bittencourt Werder Bremen
77' Wissel Schalke 04 Wissel D. Drexler voor T. Krauss Schalke 04
82' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor K. Karaman Schalke 04
82' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor A. Pieper Werder Bremen
85' Wissel Schalke 04 Wissel S. Polter voor F. Mollet Schalke 04
89' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt D. Drexler met assist van S. Polter Schalke 04 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Schalke 04
Opstellingen Werder Bremen - Schalke 04
De opstellingen van Werder Bremen en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.