Nabeschouwing Werder Bremen - Stuttgart (2-2) || Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Werder Bremen het zaterdag 13 augustus 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart.

Via de Werder Bremen - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Stuttgart (2-2)

De Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Werder Bremen en Stuttgart geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Werder Bremen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van N. Fullkrug. VfB Stuttgart kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Endo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette Silas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VfB Stuttgart de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Werder Bremen nadat O. Burke in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Werder Bremen - Stuttgart 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Fullkrug met assist van A. Jung Werder Bremen 1-0
16' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Friedl Werder Bremen
38' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt W. Endo met assist van S. Kalajdzic VfB Stuttgart 1-1
46' Wissel Werder Bremen Wissel N. Stark voor A. Pieper Werder Bremen
59' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor S. Kalajdzic VfB Stuttgart
59' Wissel VfB Stuttgart Wissel B. Sosa voor T. Tomas VfB Stuttgart
69' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Stenzel voor J. Vagnoman VfB Stuttgart
70' Wissel VfB Stuttgart Wissel L. Egloff voor C. Fuhrich VfB Stuttgart
71' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor H. Ito VfB Stuttgart
71' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor L. Bittencourt Werder Bremen
77' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Silas met assist van S. Kalajdzic VfB Stuttgart 1-2
78' Wissel Werder Bremen Wissel R. Schmid voor J. Stage Werder Bremen
81' Wissel VfB Stuttgart Wissel L. Pfeiffer voor S. Kalajdzic VfB Stuttgart
81' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Karazor voor Silas VfB Stuttgart
83' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Stark Werder Bremen
84' Wissel Werder Bremen Wissel N. Rapp voor I. Gruev Werder Bremen
84' Wissel Werder Bremen Wissel O. Burke voor L. Bittencourt Werder Bremen
84' Wissel Werder Bremen Wissel L. Buchanan voor A. Jung Werder Bremen
89' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Ducksch Werder Bremen
95' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt O. Burke met assist van M. Weiser Werder Bremen 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Stuttgart
Opstellingen Werder Bremen - Stuttgart
De opstellingen van Werder Bremen en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.