Nabeschouwing Wolfsburg - Augsburg (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Wolfsburg het zaterdag 6 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Augsburg (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Nmecha, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wolfsburg.

LIVE Wolfsburg - Augsburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt L. Nmecha met assist van P. Otavio VfL Wolfsburg 1-0
39' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor T. Strobl FC Augsburg
39' Wissel FC Augsburg Wissel N. Dorsch voor T. Strobl FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel F. Niederlechner voor A. Finnbogason FC Augsburg
57' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor R. Steffen VfL Wolfsburg
57' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. van de Ven voor S. Bornauw VfL Wolfsburg
64' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor D. Caligiuri FC Augsburg
64' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor R. Vargas FC Augsburg
69' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
75' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor F. Niederlechner FC Augsburg
81' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
82' Wissel VfL Wolfsburg Wissel K. Mbabu voor R. Baku VfL Wolfsburg
86' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
87' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Oxford FC Augsburg
92' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor F. Nmecha VfL Wolfsburg
94' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Pedersen FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Augsburg
Opstellingen Wolfsburg - Augsburg
De opstellingen van Wolfsburg en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Florian Kohfeldt
Formatie 4-4-1-1
Coach Markus Weinzierl
Voorbeschouwing Wolfsburg - Augsburg

Wolfsburg en Augsburg treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Wolfsburg favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Augsburg slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wolfsburg 7
Winst Augsburg 6
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 7e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 16e plaats.