Nabeschouwing Wolfsburg - Hertha BSC (0-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2021/2022 neemt Wolfsburg het zaterdag 15 januari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Hertha BSC (0-0)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Wolfsburg en Hertha BSC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wolfsburg en Hertha BSC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Hartmann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Hertha BSC
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
119
151
Gevaarlijke aanvallen
40
26
Passes
413
480
Overtredingen
12
12
Buitenspel
10
5
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Wolfsburg - Hertha BSC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
57' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor L. Klunter Hertha BSC
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Vranckx voor R. Steffen VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor L. Waldschmidt VfL Wolfsburg
78' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor M. Maolida Hertha BSC
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
87' Wissel Hertha BSC Wissel D. Boyata voor J. Ekkelenkamp Hertha BSC
93' Wissel Hertha BSC Wissel L. Tousart voor S. Ascacibar Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Hertha BSC
Opstellingen Wolfsburg - Hertha BSC
De opstellingen van Wolfsburg en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Florian Kohfeldt
Formatie 4-4-2
Coach Tayfun Korkut
Voorbeschouwing Wolfsburg - Hertha BSC

Wolfsburg en Hertha BSC treffen elkaar in de 19e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hartmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Wolfsburg favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Hertha BSC slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsburg 10
Winst Hertha BSC 9
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 14e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolfsburg - Hertha BSC Opstelling Wolfsburg Opstelling Hertha BSC Live Wolfsburg - Hertha BSC Live Wolfsburg - Hertha BSC kijken Wolfsburg - Hertha BSC kijken Live Wolfsburg - Hertha BSC stream Wolfsburg - Hertha BSC Fox Sports Nabeschouwing Wolfsburg - Hertha BSC Uitslag Wolfsburg - Hertha BSC Statistieken Wolfsburg - Hertha BSC Bundesliga 2021/2022 Wolfsburg - Hertha BSC wedden Wolfsburg - Hertha BSC gokken Wolfsburg - Hertha BSC Unibet