Nabeschouwing Augsburg - Bayer Leverkusen (0-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Augsburg het zaterdag 13 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Bayer Leverkusen (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door Exequiel Palacios, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bayer Leverkusen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sven Jablonski, waardoor Bayer Leverkusen de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Augsburg - Bayer Leverkusen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Rubén Vargas FC Augsburg
19' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Iago FC Augsburg
44' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Niklas Dorsch FC Augsburg
46' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen
62' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Rubén Vargas FC Augsburg
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Florian Wirtz voor Adam Hlozek Bayer 04 Leverkusen
72' VAR: Afgekeurd doelpunt Phillip Tietz Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Phillip Tietz FC Augsburg
80' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Drena Beljo voor Ermedin Demirovic FC Augsburg
80' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Engels voor Fredrik Jensen FC Augsburg
80' Wissel FC Augsburg Wissel Sven Michel voor Phillip Tietz FC Augsburg
88' Wissel FC Augsburg Wissel Robert Gumny voor Elvis Rexhbeçaj FC Augsburg
94' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Exequiel Palacios met assist van Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Bayer Leverkusen
Opstellingen Augsburg - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Augsburg en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.