Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach (4-4) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 15:30 uurIn de Bundesliga 2023/2024 neemt Augsburg het zaterdag 19 augustus 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach (4-4)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Augsburg en Borussia M'gladbach geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Borussia M'gladbach
Goals
4
4
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
20
10
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
110
85
Gevaarlijke aanvallen
43
30
Passes
478
367
Overtredingen
9
13
Buitenspel
4
1
Corners
8
7
Wissels
4
5
LIVE Augsburg - Borussia M'gladbach 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Borussia M'gladbach
Opstellingen Augsburg - Borussia M'gladbach

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach

Augsburg en Borussia M'gladbach treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Borussia M'gladbach in de Bundesliga vond plaats op 27 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia M'gladbach. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Augsburg als Borussia M'gladbach wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 8
Winst Borussia M'gladbach 8
Gelijkspel 8
Totaal 24

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Augsburg - Borussia M'gladbach Opstelling Augsburg Opstelling Borussia M'gladbach Live Augsburg - Borussia M'gladbach Live Augsburg - Borussia M'gladbach kijken Augsburg - Borussia M'gladbach kijken Live Augsburg - Borussia M'gladbach stream Augsburg - Borussia M'gladbach Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach Uitslag Augsburg - Borussia M'gladbach Statistieken Augsburg - Borussia M'gladbach Bundesliga 2023/2024 Augsburg - Borussia M'gladbach wedden Augsburg - Borussia M'gladbach gokken Augsburg - Borussia M'gladbach Unibet