Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Darmstadt 98 (0-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 10 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Darmstadt 98. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Darmstadt 98 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Darmstadt 98 (0-0)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Borussia M'gladbach en Darmstadt 98 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Borussia M'gladbach en Darmstadt 98 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Borussia M'gladbach, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sascha Stegemann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Borussia M'gladbach - Darmstadt 98 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Darmstadt 98 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Darmstadt 98 Wissel Andreas Müller voor Bartol Franjić Darmstadt 98
61' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Alassane Pléa voor Jordan Siebatcheu Borussia Mönchengladbach
56' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Christoph Zimmermann Darmstadt 98
58' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Nathan NGoumou voor Robin Hack Borussia Mönchengladbach
65' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Tim Skarke Darmstadt 98
66' Wissel Darmstadt 98 Wissel Jannik Müller voor Christoph Zimmermann Darmstadt 98
67' Wissel Darmstadt 98 Wissel Julian Justvan voor Marvin Mehlem Darmstadt 98
67' Wissel Darmstadt 98 Wissel Oscar Vilhelmsson voor Sebastian Polter Darmstadt 98
72' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Patrick Herrmann voor Franck Honorat Borussia Mönchengladbach
72' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Rocco Reitz voor Florian Neuhaus Borussia Mönchengladbach
72' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Joe Scally voor Maximilian Wöber Borussia Mönchengladbach
75' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Marcel Schuhen Darmstadt 98
79' Wissel Darmstadt 98 Wissel Fabian Nürnberger voor Matthias Bader Darmstadt 98
82' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Andreas Müller Darmstadt 98
92' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Matej Maglica Darmstadt 98
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Darmstadt 98
Opstellingen Borussia M'gladbach - Darmstadt 98
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Darmstadt 98 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Darmstadt 98 zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.