Nabeschouwing Darmstadt 98 - Augsburg (0-6) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Darmstadt 98 het zaterdag 2 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merck-Stadion am Böllenfalltor in Darmstadt.

Via de Darmstadt 98 - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darmstadt 98 - Augsburg (0-6)

Het Bundesliga duel tussen Darmstadt 98 en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 0-6 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Augsburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Phillip Tietz. FC Augsburg vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fredrik Jensen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut volgde een derde treffer van FC Augsburg, waarmee Ermedin Demirovic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Augsburg geen gas terug, waardoor in de 25e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Rubén Vargas. De 0-5 voor FC Augsburg volgde even later in de 29e minuut nadat Ermedin Demirovic namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van FC Augsburg speler Phillip Tietz, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Augsburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Darmstadt 98 - Augsburg 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darmstadt 98 - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Phillip Tietz FC Augsburg 0-1
12' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Fredrik Jensen met assist van Rubén Vargas FC Augsburg 0-2
17' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Jannik Müller Darmstadt 98
20' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Ermedin Demirovic FC Augsburg 0-3
25' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Rubén Vargas met assist van Ermedin Demirovic FC Augsburg 0-4
27' Wissel Darmstadt 98 Wissel Gerrit Holtmann voor Klaus Gjasula Darmstadt 98
27' Wissel Darmstadt 98 Wissel Christoph Zimmermann voor Jannik Müller Darmstadt 98
29' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Ermedin Demirovic met assist van Fredrik Jensen FC Augsburg 0-5
41' Wissel Darmstadt 98 Wissel Andreas Müller voor Fabian Holland Darmstadt 98
46' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Emir Karić Darmstadt 98
46' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Engels voor Fredrik Jensen FC Augsburg
60' Wissel FC Augsburg Wissel Niklas Dorsch voor Kristijan Jakic FC Augsburg
61' Wissel FC Augsburg Wissel Pep Biel voor Arne Maier FC Augsburg
71' Wissel FC Augsburg Wissel Dion Drena Beljo voor Ermedin Demirovic FC Augsburg
74' Wissel FC Augsburg Wissel Maximilian Bauer voor Jeffrey Gouweleeuw FC Augsburg
74' Wissel Darmstadt 98 Wissel Fabio Torsiello voor Sebastian Polter Darmstadt 98
74' Wissel Darmstadt 98 Wissel Oscar Vilhelmsson voor Luca Pfeiffer Darmstadt 98
84' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Phillip Tietz met assist van Arne Engels FC Augsburg 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Darmstadt 98 - Augsburg
Opstellingen Darmstadt 98 - Augsburg
De opstellingen van Darmstadt 98 en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Darmstadt 98 gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.