Nabeschouwing Freiburg - Eintracht Frankfurt (3-3) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Freiburg het zondag 18 februari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Eintracht Frankfurt (3-3)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Freiburg en Eintracht Frankfurt geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Omar Marmoush, waarmee Eintracht Frankfurt met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ritsu Doan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Ansgar Knauff  zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Eintracht Frankfurt de leiding in de wedstrijd nam.

Vincenzo Grifo zette SC Freiburg even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Tobias Stieler toegekende penalty wist te benutten. Eintracht Frankfurt leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 72 minuten op voorsprong na een goal van Ansgar Knauff : 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor SC Freiburg. In de 89e minuut was het Michael Gregoritsch die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Freiburg - Eintracht Frankfurt 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Ansgar Knauff  voor Sasa Kalajdzic Eintracht Frankfurt
27' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt Omar Marmoush met assist van Hany Abdallah Eintracht Frankfurt 0-1
30' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Ritsu Doan SC Freiburg 1-1
35' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt Ansgar Knauff  met assist van Omar Marmoush Eintracht Frankfurt 1-2
50' Penalty SC Freiburg Penalty Vincenzo Grifo SC Freiburg 2-2
72' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt Ansgar Knauff  met assist van Omar Marmoush Eintracht Frankfurt 2-3
77' Wissel SC Freiburg Wissel Michael Gregoritsch voor Lucas Höler SC Freiburg
77' Wissel SC Freiburg Wissel Kiliann Sildillia voor Yannik Keitel SC Freiburg
77' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt voor Jordy Makengo SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel Florent Muslija  voor Vincenzo Grifo SC Freiburg
86' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Junior Dina Ebimbe voor Omar Marmoush Eintracht Frankfurt
86' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Sebastian Rode voor Mario Götze Eintracht Frankfurt
88' Wissel SC Freiburg Wissel Maximilian Philipp voor Roland Sallai  SC Freiburg
89' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Michael Gregoritsch met assist van Noah Weißhaupt SC Freiburg 3-3
93' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Hugo Ekitiké voor Farès Chaïbi Eintracht Frankfurt
93' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Niels Nkounkou voor Hany Abdallah Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Freiburg - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Freiburg en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.