Nabeschouwing Heidenheim - Bochum (0-0) || Bundesliga 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Heidenheim het zondag 26 november 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim an der Brenz.

Via de Heidenheim - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Bochum (0-0)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Heidenheim en Bochum geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Heidenheim en Bochum gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Heidenheim, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Felix Zwayer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Heidenheim - Bochum 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Lukas Daschner VfL Bochum 1848
51' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Eren Dinkçi Heidenheim
51' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Jan Schöppner Heidenheim
58' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
65' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Keven Schlotterbeck VfL Bochum 1848
66' Wissel Heidenheim Wissel Denis Thomalla voor Jan Schöppner Heidenheim
66' Wissel Heidenheim Wissel Marnon Busch voor Adrian Beck Heidenheim
66' Wissel Heidenheim Wissel Nikola Dovedan voor Eren Dinkçi Heidenheim
66' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Philipp Förster voor Lukas Daschner VfL Bochum 1848
76' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Christopher Antwi-Adjei voor Takuma Asano VfL Bochum 1848
77' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor Haktab Omar Traore Heidenheim
80' Wissel Heidenheim Wissel Florian Pick voor Jan-Niklas Beste Heidenheim
80' Wissel Heidenheim Wissel Marvin Pieringer voor Haktab Omar Traore Heidenheim
93' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Christopher Antwi-Adjei VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Bochum
Opstellingen Heidenheim - Bochum
De opstellingen van Heidenheim en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bochum zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.