Nabeschouwing Union Berlin - Stuttgart (0-3) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Union Berlin het zaterdag 21 oktober 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Stuttgart (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 0-3 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Serhou Guirassy, waarmee VfB Stuttgart met 0-1 de leiding nam. VfB Stuttgart vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Silas Katompa Mvumpa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Deniz Undav van VfB Stuttgart die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bastian Dankert, waardoor Stuttgart dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Berlin - Stuttgart 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Serhou Guirassy met assist van Anthony Rouault VfB Stuttgart 0-1
30' Wissel VfB Stuttgart Wissel Deniz Undav voor Serhou Guirassy VfB Stuttgart
34' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Janik Haberer FC Union Berlin
34' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Anthony Rouault VfB Stuttgart
35' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Sebastian Hoeneß VfB Stuttgart
46' Wissel FC Union Berlin Wissel Alex Kral voor Lucas Tousart FC Union Berlin
46' Wissel FC Union Berlin Wissel Sheraldo Becker  voor Janik Haberer FC Union Berlin
46' Wissel FC Union Berlin Wissel David Datro Fofana voor Kevin Volland  FC Union Berlin
49' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor Kevin Behrens FC Union Berlin
63' Wissel FC Union Berlin Wissel Aïssa Laïdouni voor Rani Khedira  FC Union Berlin
69' Wissel VfB Stuttgart Wissel Hiroki Ito voor Chris Führich VfB Stuttgart
69' Wissel VfB Stuttgart Wissel Silas Katompa Mvumpa voor Jamie Leweling VfB Stuttgart
81' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Silas Katompa Mvumpa met assist van Enzo Millot VfB Stuttgart 0-2
81' Wissel FC Union Berlin Wissel Benedict Hollerbach voor Robin Knoche FC Union Berlin
83' Wissel VfB Stuttgart Wissel Woo-Yeong Jeong voor Enzo Millot VfB Stuttgart
83' Wissel VfB Stuttgart Wissel Pascal Stenzel voor Dan-Axel Zagadou VfB Stuttgart
88' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Deniz Undav met assist van Woo-Yeong Jeong VfB Stuttgart 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Stuttgart
Opstellingen Union Berlin - Stuttgart
De opstellingen van Union Berlin en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.