Nabeschouwing Werder Bremen - Bochum (4-1) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Werder Bremen het zaterdag 18 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bochum. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Bochum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Bochum (4-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Bochum is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 4-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Marco Friedl  , waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. Werder Bremen vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anthony Jung op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Werder Bremen, waarmee Jens Stage  zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed Christopher Antwi-Adjei  iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VfL Bochum 1848 werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist Romano Schmid namens Werder Bremen de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Petersen bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Bochum 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Bochum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Marco Friedl   Werder Bremen 1-0
36' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Senne Lynen  Werder Bremen
37' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Maximilian Wittek VfL Bochum 1848
46' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Matus Bero  voor Patrick Osterhage VfL Bochum 1848
46' Wissel Werder Bremen Wissel Jens Stage  voor Senne Lynen  Werder Bremen
66' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Takuma Asano voor Moritz Broschinski VfL Bochum 1848
73' Wissel Werder Bremen Wissel Christian Groß voor Leonardo Bittencourt Werder Bremen
73' Wissel Werder Bremen Wissel Dawid Kownacki  voor Nick Woltemade Werder Bremen
77' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Christopher Antwi-Adjei  voor Maximilian Wittek VfL Bochum 1848
77' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Cristian Gamboa voor Tim Oermann VfL Bochum 1848
77' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Gonçalo Paciência voor Anthony Losilla  VfL Bochum 1848
78' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Anthony Jung met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 2-0
80' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Jens Stage  met assist van Romano Schmid Werder Bremen 3-0
85' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Christopher Antwi-Adjei  met assist van Kevin Stöger VfL Bochum 1848 3-1
85' Wissel Werder Bremen Wissel Olivier Deman voor Felix Agu Werder Bremen
87' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Romano Schmid met assist van Marvin Ducksch Werder Bremen 4-1
90' Wissel Werder Bremen Wissel Isak Hansen-Aarøen voor Romano Schmid Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Bochum
Opstellingen Werder Bremen - Bochum
De opstellingen van Werder Bremen en Bochum zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bochum zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.