Nabeschouwing Wolfsburg - Heidenheim (2-0) || Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 15:30 uurIn de Bundesliga 2023/2024 neemt Wolfsburg het zaterdag 19 augustus 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Heidenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Heidenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Heidenheim (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Heidenheim is onder leiding van scheidsrechter Florian Badstübner geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Heidenheim
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
121
137
Gevaarlijke aanvallen
33
53
Passes
472
484
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
0
Corners
1
7
Wissels
5
5
LIVE Wolfsburg - Heidenheim 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Heidenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Heidenheim
Opstellingen Wolfsburg - Heidenheim

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wolfsburg - Heidenheim

Wolfsburg en Heidenheim treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florian Badstübner en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Wolfsburg en Heidenheim elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsburg 0
Winst Heidenheim 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolfsburg - Heidenheim Opstelling Wolfsburg Opstelling Heidenheim Live Wolfsburg - Heidenheim Live Wolfsburg - Heidenheim kijken Wolfsburg - Heidenheim kijken Live Wolfsburg - Heidenheim stream Wolfsburg - Heidenheim Fox Sports Nabeschouwing Wolfsburg - Heidenheim Uitslag Wolfsburg - Heidenheim Statistieken Wolfsburg - Heidenheim Bundesliga 2023/2024 Wolfsburg - Heidenheim wedden Wolfsburg - Heidenheim gokken Wolfsburg - Heidenheim Unibet