Nabeschouwing Freiburg - St. Pauli (0-3) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 28 september 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Freiburg het zaterdag 28 september 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen St. Pauli. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa-Park Stadion in Freiburg.

Via de Freiburg - St. Pauli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - St. Pauli (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en St. Pauli is onder leiding van scheidsrechter Timo Gerach geëindigd in een 0-3 overwinning voor St. Pauli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Elias Saad, waarmee St. Pauli met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg kreeg via Vincenzo Grifo in de 41e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Timo Gerach de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 45e werd de voorsprong voor St. Pauli verdubbeld dankzij een doelpunt van Oladapo Afolayan.

In de 72e minuut volgde een derde treffer van St. Pauli, waarmee Elias Saad zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Timo Gerach, waardoor St. Pauli dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - St. Pauli 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - St. Pauli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt St. Pauli Doelpunt Elias Saad met assist van Johannes Eggestein St. Pauli 0-1
35' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Matthias Ginter SC Freiburg
41' Penalty gemist SC Freiburg Penalty gemist Vincenzo Grifo Vincenzo Grifo SC Freiburg
44' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Lukas Kübler SC Freiburg
45' Doelpunt St. Pauli Doelpunt Oladapo Afolayan met assist van Elias Saad St. Pauli 0-2
46' Wissel St. Pauli Wissel Connor Metcalfe voor Carlo Boukhalfa St. Pauli
46' Wissel SC Freiburg Wissel Noah Weißhaupt voor Eren Dinkçi SC Freiburg
53' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Johannes Eggestein St. Pauli
63' VAR: Afgekeurd doelpunt Matthias Ginter Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Matthias Ginter SC Freiburg
63' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Manolis Saliakas St. Pauli
64' Wissel SC Freiburg Wissel Florent Muslija voor Lukas Kübler SC Freiburg
64' Wissel SC Freiburg Wissel Lucas Höler voor Patrick Osterhage SC Freiburg
72' Doelpunt St. Pauli Doelpunt Elias Saad met assist van Jackson Irvine St. Pauli 0-3
73' Wissel SC Freiburg Wissel Michael Gregoritsch voor Chukwubuike Adamu SC Freiburg
76' Wissel St. Pauli Wissel Scott Banks voor Johannes Eggestein St. Pauli
77' Wissel St. Pauli Wissel Adam Dźwigała voor Manolis Saliakas St. Pauli
80' Wissel SC Freiburg Wissel Nicolas Höfler voor Maximilian Eggestein SC Freiburg
83' Wissel St. Pauli Wissel Andreas Albers voor Elias Saad St. Pauli
84' VAR: Afgekeurd doelpunt Philipp Lienhart Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Philipp Lienhart SC Freiburg
86' Ritsu Doan SC Freiburg
90' Wissel St. Pauli Wissel Danel Sinani voor Oladapo Afolayan St. Pauli
93' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Nicolas Höfler SC Freiburg
95' Gele kaart St. Pauli Gele kaart voor Scott Banks St. Pauli
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - St. Pauli
Opstellingen Freiburg - St. Pauli
De opstellingen van Freiburg en St. Pauli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Pauli zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Julian Schuster
Formatie 3-4-3
Coach Alexander Blessin
Voorbeschouwing Freiburg - St. Pauli

Freiburg en St. Pauli treffen elkaar in de 5e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Timo Gerach en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en St. Pauli in de Bundesliga vond plaats op 15 januari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is St. Pauli favoriet. 1 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Freiburg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Freiburg 0
Winst St. Pauli 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 4e positie staat, terwijl we St. Pauli terugvinden op de 16e plaats.