Nabeschouwing Stuttgart - Mainz 05 (3-3) || Bundesliga 2024/2025

Zaterdag 31 augustus 2024 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2024/2025 neemt Stuttgart het zaterdag 31 augustus 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in MHPArena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Mainz 05 (3-3)

De Bundesliga 2024/2025 wedstrijd tussen Stuttgart en Mainz 05 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Enzo Millot, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. VfB Stuttgart vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jamie Leweling op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam FSV Mainz 05 vervolgens op 2-1. Het was Nadiem Amiri die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jonathan Burkardt de 2-2 maakte voor FSV Mainz 05. VfB Stuttgart leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 88 minuten op voorsprong na een goal van Fabian Rieder: 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FSV Mainz 05. Het was Maxim Leitsch die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Timo Gerach bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Stuttgart - Mainz 05 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Enzo Millot met assist van Chris Führich VfB Stuttgart 1-0
15' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Jamie Leweling met assist van Alexander Nübel VfB Stuttgart 2-0
36' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Atakan Karazor VfB Stuttgart
43' Penalty FSV Mainz 05 Penalty Nadiem Amiri FSV Mainz 05 2-1
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel Josha Vagnoman voor Pascal Stenzel VfB Stuttgart
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Maxim Leitsch voor Stefan Bell FSV Mainz 05
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel Fabian Rieder voor Chris Führich VfB Stuttgart
53' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Julian Chabot VfB Stuttgart
57' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Enzo Millot VfB Stuttgart
62' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Jonathan Burkardt met assist van Andreas Hanche-Olsen FSV Mainz 05 2-2
64' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Armindo Sieb voor Hyun-seok Hong FSV Mainz 05
71' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Lasse Rieß FSV Mainz 05
73' Wissel FSV Mainz 05 Wissel El BilalTouré voor Anthony Caci FSV Mainz 05
73' Wissel VfB Stuttgart Wissel Ermedin Demirovic voor Deniz Undav VfB Stuttgart
73' VAR: Afgekeurd doelpunt Jonathan Burkardt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Jonathan Burkardt FSV Mainz 05
74' Wissel VfB Stuttgart Wissel Silvan Widmer voor Jamie Leweling VfB Stuttgart
79' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Silvan Widmer FSV Mainz 05
84' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor Josha Vagnoman VfB Stuttgart
87' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Aymen Barkok voor Nadiem Amiri FSV Mainz 05
87' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Nikolas Veratschnig voor Jae-sung Lee FSV Mainz 05
88' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt Fabian Rieder VfB Stuttgart 3-2
89' Wissel VfB Stuttgart Wissel Ramon Hendriks voor Maximilian Mittelstädt VfB Stuttgart
94' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Maxim Leitsch met assist van Silvan Widmer FSV Mainz 05 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Mainz 05
Opstellingen Stuttgart - Mainz 05
De opstellingen van Stuttgart en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.