Nabeschouwing Drogheda United - Dynamo Kiev (1-2) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 29 juli 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Drogheda United het dinsdag 29 juli 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Drogheda United - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Drogheda United - Dynamo Kiev (1-2)

Het Champions League duel tussen Drogheda United en Dynamo Kiev is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Mikhalik. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Drogheda United dat via A. Hughes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Aliyev dacht na 86 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Drogheda United - Dynamo Kiev
1
2
LIVE Drogheda United - Dynamo Kiev 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Drogheda United - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt T. Mikhalik Dynamo Kyiv
27' Gele kaart Drogheda United Gele kaart voor S. Maher Drogheda United
47' Doelpunt Drogheda United Doelpunt A. Hughes Drogheda United
59' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Kravets voor I. Bangoura Dynamo Kyiv
60' Wissel Drogheda United Wissel S. Barrett voor F. Kuduzovic Drogheda United
70' Wissel Drogheda United Wissel B. Shelley voor P. Keegan Drogheda United
79' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Shatskikh voor T. Ghioane Dynamo Kyiv
83' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv
86' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt O. Aliyev Dynamo Kyiv
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel B. El Kaddouri voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv
90' Wissel Drogheda United Wissel D. OBrien voor R. Baker Drogheda United