Nabeschouwing Fenerbahçe - Porto (1-2) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 25 november 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Fenerbahçe het dinsdag 25 november 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Porto.

Via de Fenerbahçe - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Porto (1-2)

Het Champions League duel tussen Fenerbahçe en Porto is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van L. López. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Porto dat via L. López dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Kazim-Richards dacht na 63 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Porto
1
2
LIVE Fenerbahçe - Porto 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Porto Doelpunt L. López met assist van Bruno Alves Porto
26' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
28' Doelpunt Porto Doelpunt L. López Porto
28' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Y. Cakmak Fenerbahçe
32' Gele kaart Porto Gele kaart voor Fernando Porto
45' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Kazim-Richards voor E. Belözoglu Fenerbahçe
61' Wissel Porto Wissel F. Guarín voor T. Costa Porto
63' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt C. Kazim-Richards Fenerbahçe
72' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor U. Boral Fenerbahçe
74' Wissel Porto Wissel M. González voor C. Rodríguez Porto
77' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Yilmaz voor Deivid Fenerbahçe
79' Wissel Porto Wissel Pelé voor Hulk Porto
86' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Edu Dracena Fenerbahçe
90' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. Gönül Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Porto
Opstellingen Fenerbahçe - Porto

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Porto

Fenerbahçe en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Porto in de Champions League vond plaats op 17 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fenerbahçe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fenerbahçe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.