Nabeschouwing HJK - Partizan (1-2) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 18:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt HJK het woensdag 4 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Partizan.

Via de HJK - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Partizan (1-2)

Het Champions League duel tussen HJK en Partizan is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van Cleo. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het HJK dat via M. Kamara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cleo dacht na 92 minuten te scoren voor Partizan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HJK - Partizan
1
2
LIVE HJK - Partizan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Partizan Doelpunt Cleo Partizan
33' Wissel HJK Wissel C. Fowler voor A. Riihilahti HJK
39' Doelpunt HJK Doelpunt M. Kamara HJK
40' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Jovanovic Partizan
62' Wissel HJK Wissel J. Mäkelä voor A. Pelvas HJK
62' Wissel Partizan Wissel A. Davidov voor I. Iliev Partizan
70' Wissel Partizan Wissel B. Jovanovic voor R. Petrovic Partizan
75' Wissel HJK Wissel J. Westö voor J. Parikka HJK
82' Wissel Partizan Wissel V. Stankovic voor M. Krstajic Partizan
83' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Kamara HJK
92' Doelpunt Partizan Doelpunt Cleo Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Partizan
Opstellingen HJK - Partizan

Voorbeschouwing HJK - Partizan

HJK en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Partizan in de Champions League vond plaats op 28 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van HJK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor HJK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.