Nabeschouwing Liepaja - Sparta Praha (0-3) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 13 juli 2010 - 18:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Liepaja het dinsdag 13 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Liepaja - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liepaja - Sparta Praha (0-3)

Het Champions League duel tussen Liepaja en Sparta Praha is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Sparta Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Kadlec. Helaas voor Sparta Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Sparta Praha dat via W. Bony dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Bony dacht na 58 minuten te scoren voor Sparta Praha, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Liepaja - Sparta Praha
LIVE Liepaja - Sparta Praha 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liepaja - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt V. Kadlec Sparta Praha
45' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor M. Rafalskis Liepaja
51' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt W. Bony Sparta Praha
54' Wissel Liepaja Wissel I. Aleksejevs voor I. Kirhners Liepaja
58' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt W. Bony Sparta Praha
65' Wissel Sparta Praha Wissel K. Vacek voor I. Zofcák Sparta Praha
68' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor O. Klava Liepaja
70' Wissel Liepaja Wissel J. Golovins voor M. Rafalskis Liepaja
78' Wissel Sparta Praha Wissel J. Jeslínek voor J. Kucka Sparta Praha
83' Wissel Sparta Praha Wissel M. Lacny voor W. Bony Sparta Praha