Nabeschouwing Linfield - BATE (1-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 13 juli 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Linfield het woensdag 13 juli 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - BATE (1-1)

De Champions League 2011/2012 wedstrijd tussen Linfield en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 5e minuut dacht Linfield op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Fordyce. Helaas voor Linfield werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het BATE dat via Renan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Linfield - BATE
1
1
LIVE Linfield - BATE 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Linfield Doelpunt D. Fordyce Linfield
37' Gele kaart Linfield Gele kaart voor D. Armstrong Linfield
38' Penalty BATE Penalty Renan BATE
70' Wissel BATE Wissel A. Kontsevoy voor M. Skavysh BATE
76' Wissel BATE Wissel E. Olekhnovich voor D. Likhtarovich BATE
77' Wissel Linfield Wissel M. McAllister voor P. Thompson Linfield
82' Wissel Linfield Wissel B. Burns voor C. Casement Linfield
86' Wissel BATE Wissel F. Rudik voor A. Pavlov BATE
90' Wissel Linfield Wissel B. McCaul voor M. Carvill Linfield