Nabeschouwing MOL Vidi - Sturm Graz (3-2) || Champions League 2011/2012

Woensdag 20 juli 2011 - 20:30 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt MOL Vidi het woensdag 20 juli 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz.

Via de MOL Vidi - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Sturm Graz (3-2)

Het Champions League duel tussen MOL Vidi en Sturm Graz is geëindigd in een 3-2 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 27e minuut dacht MOL Fehérvár op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Elek. Helaas voor MOL Fehérvár werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Sturm Graz dat via A. Hölzl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Sandor dacht na 32 minuten te scoren voor MOL Fehérvár, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde Sturm Graz via F. Feldhofer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 47 minuten spelen wist MOL Fehérvár via Z. Lipták de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MOL Vidi - Sturm Graz
3
2
LIVE MOL Vidi - Sturm Graz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt A. Elek MOL Fehérvár
28' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Hölzl Sturm Graz
31' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Andre Alves MOL Fehérvár
32' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt G. Sandor MOL Fehérvár
35' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Wolf Sturm Graz
39' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt F. Feldhofer Sturm Graz
47' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt Z. Lipták MOL Fehérvár
47' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Pürcher Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel G. Popkhadze voor D. Pürcher Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel R. Kienast voor I. Szabics Sturm Graz
58' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Z. Lipták MOL Fehérvár
65' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Polonkai voor A. Elek MOL Fehérvár
71' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor C. Gratzei Sturm Graz
75' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Standfest Sturm Graz
76' Wissel MOL Fehérvár Wissel N. Nikolic voor G. Sandor MOL Fehérvár
79' Wissel MOL Fehérvár Wissel Walter Fernández voor A. Gosztonyi MOL Fehérvár
83' Wissel Sturm Graz Wissel M. Ehrenreich voor P. Wolf Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Sturm Graz
Opstellingen MOL Vidi - Sturm Graz

Voorbeschouwing MOL Vidi - Sturm Graz

MOL Vidi en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen MOL Vidi en Sturm Graz in de Champions League vond plaats op 13 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 1 keer wist de ploeg van MOL Vidi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor MOL Vidi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.